Her får du siste nytt fra banker og finansieringsselskap som tilbyr forbrukslån, smålån og fleksible lån. Siden tar for seg de ulike tilbudene og vurderer fordeler og ulemper ved hvert enkelt lån.

Banker vi holder øye med: Bank Norwegian, OPP Finans, Santander, yA Bank, Re:member, Easybank, Instabank, Thorn (inkluderer søsterselskapene KlikkLån, L’EASY og Nordiclån), Folkia, Ferratum Bank, Komplett Bank, Monobank og Fokuslån. Vi følger også med på enkelte av de tradisjonelle sparebankenes tilbud på samme område.

Fordi mange skaffer seg lån via lånemeglere, vil vi også sette lupen på selskap som Lendo, Aconto og Tjenestetorget. Disse selskapene samarbeider med ulike banker, og innhenter tilbud fra samarbeidspartnerne på vegne av den som søker om lån.

Vårt formål med siden er å gjøre det enklere for låntakere å vurdere hvilke lån som passer til dem, og herunder hvilke lån som er bedre enn andre. Forskjellene i renter og gebyrer er ofte betydelige, og feil valg kan føre til unødvendig høye lånekostnader.